Previous
Next
Mosolytervezés - Smile Design
Arckezelések

Árak magyarázata

Felhívjuk kedves pácienseinket, hogy a megadott árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A legtöbb fogászati beavatkozásnak vannak esztétikus és kevésbé esztétikus megoldásai, természetesen ettől függően az áruk is különböző.

 

Minden kedves páciensünknél egyéni kezelési tervet készítünk, amely részletes költségkalkulációt tartalmaz. A szükséges személyre szabott fogászati kezelési program összeállítása szakértelmet igényel. Egyénenként több alternatív megoldást is kínálunk, amelyben a terv részletesen tartalmazza a várható költségeket is, hozzájárulva ahhoz, hogy Ön jól informáltan tudjon dönteni. Pontos költségszámítás csak az állapotfelmérés után lehetséges, az ez alapján készített tervet még a kezelés megkezdése előtt átadjuk. A páciensek által kalkulált végösszeg eltérhet a fogorvos által megállapított tényleges kezelési ártól. Kezelési terv kialakítása után, de a kezelés megkezdése előtt az előre egy összegben való fizetésnél (min. 500.000 Ft ill. ezen összeg felett) további kedvezményt adunk – részletekről kérdezze a kezelő fogorvosát. A magyar árlista a magyar állampolgároknál a magyarországi lakhellyel és érvényes TAJ kártyával rendelkező páciensekre vonatkozik. Árainkat a MOK Fogorvosi Tagozatának ajánlásának figyelembevételével állapítottuk meg.

 

Az árak magyar forintban értendőek, de elfogadjuk továbbá az amerikai dollárt, az angol fontot, az eurót, valamint a svájci frankot az aktuális vételi árfolyamon átszámítva. Az árak az aktuális áfát (és a kezelés előtti és utáni szaktanácsadást) is tartalmazzák. A kedvezmények össze nem vonhatóak: abban ez esetben ha Ön több kedvezménnyel is rendelkezik, mindig csak az egyik, a nagyobb százalékos kedvezmény az irányadó.

© 2012-2021. NiCo Dental
Esztétikai Fogászat Budapest
Fogorvos Budapest
SEO