Previous
Next
Mosolytervezés - Smile Design
Arckezelések

Curaprox szájöblítő

Ismert tény, hogy a hagyományos fogkrémekben található SLS (Sodium-Lauryl-Sulphate azaz nátrium lauril szulfát) semlegesíti a CHX (klórhexidin) elnyújtott hatását. Ezért a CHX tartalmú szájöblítők alkalmazásakor SLS-mentes fogkrém vagy gél fogkrém használata javasolt. Minden CURASEPT gél fogkrém SLS mentes, így tökéletesen alkalmas a CURASEPT szájöblítőkkel való együttes alkalmazásra. CURASEPT ADS 705. Gél fogkrém 0,05 % CHX és 0,05 % fluorid tartalommal. Hagyományos fogkrémként is alkalmazható. Hosszú időn keresztül használható, fogszuvasodás elleni védelemmel kiegészítve. Minden CURASEPT gél fogkrém SLS mentes és a dentinre gyakorolt koptató hatása gyenge (RDA érték 40 körül van).

A CURASEPT ADS az első olyan szájöblítő, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését. Ez a klórhexidin tartalmú szájöblítő három különböző koncentrációban, felhasználásra készen kapható. Alkalmazásakor az eddig ismert mellékhatások közül nem alakul ki a fogak barnás elszíneződése és változatlan az ízérzékelés. Ezenkívül a CURASEPT ADS alkoholmentes, így a nyálkahártyára veszélytelen. CURASEPT ADS 205 (200 ml)/ADS 905 (900 ml) Ajánlott hosszú távon, kúraszerű felhasználásra a plakk képződés megakadályozására és egyidejűleg a fogszuvasodás megelőzéséhez. 0,05% klórhexidin+diglukonátot és 0,05% fluoridot tartalmaz. Ajánlott: Fogszabályozó kezeléseknél, fogpótlások készítésénél, fogászati kezeléseknél.

Forrás: Curaden portál

Minden felsorolt termék (szájöblítő és szájspray is) megvásárolható cégünk recepciójánál. Kérje fogorvosa tanácsát ez ügyben is. A termékek aktuális árait kérdezze a recepciós kollégától. Online rendelés nincs.

© 2012-2021. NiCo Dental
Esztétikai Fogászat Budapest
Fogorvos Budapest
SEO